Heb je een passie voor sales, retail & lingerie, evenals het leveren van uitzonderlijke klantenservice? Dan ben je wellicht onze nieuwe verkoopmedewerker. Dankzij de training bij onze Hunkemöller Academy word je een erkende bh-expert en leer je hoe je de allerbeste service kan verlenen aan onze klanten. We zijn op zoek naar iemand die onze klanten elke dag kan inspireren met een grote passie voor lingerie en daarnaast de ultieme klantervaring kan bieden.

Oprecht

Je zult werken in een team van gepassioneerde verkoopmedewerkers en als het druk is in de winkel, blijf je rustig en kun je je makkelijk aanpassen. Als verkoopmedewerker van Hunkemöller ben je van nature vriendelijk en nieuwsgierig. Je leert onze klanten kennen door oprecht contact te maken en door de juiste, open vragen te stellen om te achterhalen wat ze echt willen. Onze verkoopmedewerkers zijn goede luisteraars en gebruiken wat ze horen om te verzekeren dat elke klant tevreden de winkel verlaat. Bij Hunkemöller zijn we gericht op het leveren van goede resultaten, dus moet je onze ‘winning mindset’ delen en graag het beste uit jezelf willen halen.

Gepassioneerd

In tegenstelling tot andere retailers zijn we niet op zoek naar zomaar een verkoopmedewerker. We zoeken iemand die onze passie voor lingerie begrijpt en onze klanten elke dag kan inspireren. Als je eerder in de mode of retail hebt gewerkt, dan is dat een plus. Maar als dat niet het geval is, dan leren we je alles wat je moet weten. We laten je zien hoe je de allerbeste service moet verlenen, zodat onze klanten kunnen genieten van een uitstekende en unieke ervaring. In ruil daarvoor zoeken we mensen die leergierig zijn, de verkoop willen maximaliseren en die elke klant een fantastische winkelervaring willen bieden.

Stel Job Alert in