Hoe kan ik solliciteren?

Er is maar één manier om bij ons te solliciteren en dat is gelukkig de snelste, meest efficiënte en makkelijke: Solliciteren kan via onze jobsite. Afhankelijk van de functie waarvoor je solliciteert, kunnen we je vragen om je laatste CV of LinkedIn/Xing-profiel te uploaden.

Wat is de minimum leeftijd waarmee ik bij Hunkemöller kan solliciteren?

Leuk dat je ons team wilt komen versterken! De minimumleeftijd is afhankelijk van het land en de functie waarnaar je solliciteert. In Nederland moet je 16 jaar oud zijn om bij ons in de winkel te mogen werken.

Hoe ziet het sollicitatieproces eruit?

  1. Zoek je droombaan in de vacatures of stel een job alert in.
  2. Upload je CV en/of deel je LinkedIn profiel.
  3. Ontvang een uitnodiging en neem je video-interview op via HireVue.
  4. Je video wordt beoordeeld door onze managers. Je ontvangt zo snel mogelijk feedback.

Is er een deadline voor mijn sollicitatie?

Zolang onze vacature online staat, ben je meer dan welkom om te solliciteren. Dit betekent dat we nog steeds op zoek zijn naar onze volgende (S)hero! Echter, onze tip, wees er snel bij want de meeste vacatures gaan snel.

Kan ik op meerdere vacatures solliciteren?

Je kunt op meerdere posities solliciteren, maar je hoeft maar één video interview per keer in te sturen. In het geval dat onze recente sollicitatie al gesloten is voordat je opnieuw solliciteert, kan het zijn dat we je video interview niet meer hebben vanwege privacy redenen en kunnen we je vragen om het opnieuw in te sturen. Volg de e-mail instructies die je krijgt en je bent klaar voor succes!

Ik werk al bij Hunkemöller. Maar ik heb wel de perfecte match voor een van de vacatures! Is het mogelijk om iemand door te verwijzen?

Hartelijk dank voor je bijdrage aan de talentenjacht! Check de InTouch app en gebruik de Refer a (S)hero tool om ons op de hoogte te brengen van je potentiële nieuwe collega.

Er is geen vacature in mijn stad. Wat kan ik nu doen?

Maak je geen zorgen. We zijn voortdurend op zoek naar geweldig talent en werken onze jobsite regelmatig bij. Meld je aan voor onze job alert, zodat je de volgende kans niet mist!

Kan ik een open sollicitatie sturen?

Open sollicitaties zijn bij ons niet mogelijk. Alle interessante vacatures staan op onze vacaturesite. Staat je droombaan er niet bij, dan raden we je aan om de job alert te installeren zodat je een melding krijgt wanneer je droombaan voorbijkomt!

Is het verplicht om een video op te nemen?

We gebruiken de video-interviews om je houding, persoonlijkheid en interesse in Hunkemöller te leren kennen. Dit geeft je de kans om te schitteren met je persoonlijkheid en houding! Bij Hunkemöller werven we volgens het volgende principe 'we hire for attitude & train for skills'. Daarom wordt het zeer op prijs gesteld als je gebruik maakt van het video-interview.

Wat zijn de carrière- en leermogelijkheden bij Hunkemöller?

We bieden al onze medewerkers, zowel in de winkels als in het hoofdkantoor, veel opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden. Niet alleen heeft iedere medewerker toegang tot ons interne leerplatform, maar we hebben ook een enorm netwerk van trainers. Op basis hiervan kunnen we met trots zeggen dat onze medewerkers een grote kennis hebben en deze elke dag verder laten groeien, kijk maar eens bij "We Invest in You".

Ik had problemen met het opnemen van mijn video interview. Kan ik een nieuwe opnemen?

Ook al is het niet mogelijk om een nieuwe video op te nemen, je kunt je sollicitatie opnieuw insturen en dan ontvang je een nieuwe uitnodiging voor het video-interview.

Na het opnemen van de video blijf ik reminders ontvangen. Is mijn video goed ontvangen?

Als je op meerdere vacatures hebt gesolliciteerd en één video hebt opgenomen, ontvang je ook voor de andere vacatures een herinnering. We hebben inderdaad maar één video-opname nodig. De automatisch verstuurde reminders stoppen echter na 4 dagen.

Hebben jullie mijn sollicitatie ontvangen?

Als je een bevestigingsmail hebt ontvangen, is je sollicitatie correct verzonden en zit je in de running. Volg je mails op de voet voor meer updates over je sollicitatie. Zorg ervoor dat je je spam-folder controleert voor de bevestiging. Alleen als je na 24 uur nog geen bevestigingsmail hebt ontvangen, solliciteer dan opnieuw omdat er misschien iets mis is gegaan.

Wat is de status van mijn sollicitatie?

Hoewel we ons uiterste best doen om binnen twee dagen te reageren, is dit niet altijd mogelijk. We maken er echter een punt van om binnen maximaal vijf dagen na je sollicitatie te reageren. Heb je na vijf dagen nog niets gehoord, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Ik heb net een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek ontvangen. Nog tips?

Wij zijn op zoek naar de perfecte match en een echte (S)hero! We raden je aan om jezelf te zijn. Wees authentiek in de manier waarop je je kleedt, de manier waarop je spreekt en weet wat je vaardigheden en drijfveren zijn. Ook zouden we graag zien dat je weet wat Hunkemöller zo bijzonder maakt - voor klanten en voor onze medewerkers.

Is er een dresscode waaraan ik mij moet houden?

Houdt u net zoveel van mode als wij? Onze medewerkers in de winkel volgen onze classiy-chic dress code gebaseerd op de kleur zwart. Je bent welkom om je outfit je persoonlijke touch te geven! Er is geen dresscode in het hoofdkantoor. Kom zoals je bent en draag waar je je het prettigst in voelt.

Zijn er initiatieven voor het welzijn van de werknemers?

Er zijn er genoeg en we zijn continu bezig om ons aanbod te verbeteren. Denk aan wekelijkse/maandelijkse workshops en trainingen die in de thema's ontspanning en mindfulness duiken of online trainingen in onze Hunkemöller Academy over dit onderwerp.

faq

Hoe weet ik of ik de perfecte match ben voor Hunkemöller?

Heb je interesse om deel uit te maken van Hunkemöller, maar weet je niet zeker of wij de perfecte match zijn?

Wat zijn de belangrijkste waarden van Hunkemöller?

Hunkemöller is een geliefd, sociaal en inclusief merk. Langdurige en oprechte relaties zijn het onderliggende doel bij alles wat we doen. Door sociaal te zijn, kunnen we onze merkvisie en waarden via verschillende platforms online en in de winkel communiceren. Inclusie en diversiteit vormen de kern van ons bedrijf. We willen niet alleen iedereen welkom heten in onze winkels, maar ook in onze kantoren. Om dit te waarborgen, hebben we de afdeling Diversity & Inclusion opgezet, die voortdurend werkt aan de eerlijkheid en warmte die we willen overbrengen.

Welke initiatieven neemt Hunkemöller om een betere toekomst te creëren?

Hunkemöller zet verschillende stappen naar een betere toekomst voor ons allemaal; medewerkers en klanten. We nodigen je uit om een kijkje te nemen in ons duurzaamheidsprogramma Together Tomorrow om te zien hoe ons bedrijf werkt aan betere arbeidsomstandigheden, verantwoorde inkoop van materialen en het verminderen van de impact op ons milieu.

Heading

De Best Internship in Retail is een stageprogramma dat wordt aangeboden op het hoofdkantoor van Hunkemöller in Nederland. Dit programma wordt twee keer per jaar aangeboden met ongeveer 50 vacatures op verschillende afdelingen. Het start in februari en in september.

Moet ik een ingeschreven student zijn voor de volledige duur van de stage?

Ja, het is verplicht om voor de volledige duur van de stage ingeschreven te staan als student.

Kan ik stage lopen als ik geen EU-burger ben?

Ja, in dat geval kun je stage lopen. Het is wel vereist dat je in Nederland staat ingeschreven en dat de stage een verplicht onderdeel van je studie is.

Is het mogelijk om een fulltime onderzoeksstage te doen?

Dat is helaas niet mogelijk. Je moet in staat zijn om minimaal 4 volle dagen per week te werken.

Ik heb nog steeds onbeantwoorde vragen. Met wie kan ik contact opnemen?

Als er nog vragen openstaan met betrekking tot je sollicitatie en het proces, neem dan contact op met :

Ons Recruitment & HR team

mis je droombaan niet!