Er is niks belangrijkers voor ons dan dat onze werknemers zich fit, vital en happy voelen! Alleen gelukkige werknemers kunnen tenslotte voor gelukkige klanten zorgen. We hebben allemaal goede voornemens voor een gezonde en gebalanceerde levensstijl maar, laten we eerlijk zijn, we weten allemaal hoe moeilijk het kan zijn om deze goede voornemens vol te houden. Daarom proberen we onze werknemers hierin zo veel mogelijk te ondersteunen!

Hoe we je helpen Fit, Vital en Happy te blijven!

We hebben een hele module in onze Hunkemöller Academy besteed aan het fit, vital en happy zijn. Deze module is ontworpen om werknemers te inspireren om de manier waarop ze hun dagelijkse werk doen te veranderen en bewuste keuzes te maken wat betreft hun gezondheid en welzijn. De module bevat tips over hoe je gezond en gelukkig kunt blijven op je werk, tips voor een gezonde levensstijl buiten je werk en leuke uitdagingen voor onze werknemers en hun teams.
Hoe we je helpen Fit, Vital en Happy te blijven!
En we doen meer!

En we doen meer!

Naast de online module hebben we ook een Fit, Vital en Happy commissie. Deze commissie is volledig gewijd aan het organiseren van workshops, sport- en ontspanningssessies en meer in ons hoofdkantoor in Nederland, zodat ons energieniveau hoog blijft en ons hoofd ontspannen.

Mis nooit je droombaan!