We willen service leveren die de verwachtingen van onze klanten overtreft, zodat ze onze winkels en website regelmatig bezoeken en Hunkemöller aanbevelen bij hun vrienden en familie. Om de perfecte klantreis te creëren - van een oprecht welkom, via inspirerend advies in de winkel en paskamer, tot de 'kiss come back' - hebben we meer dan ooit tevoren geïnvesteerd in opleiding en ontwikkeling.

Grow your talent!

Om een fantastische plek om te werken te worden en te blijven, maar ook om snel te groeien, biedt Hunkemöller een opwindend en realistisch carrièrepad. Dit is grotendeels gericht op het doorstromen van winkelmedewerkers naar winkel- en regiomanagers, maar ook op het behouden van stagiairs om hun carrière voort te zetten vanuit instapfuncties op HQ-niveau. We bieden verschillende ontwikkelingsprogramma's aan, zoals de inkoopacademie, het Retail Talent Program, het Talent Development Program en stageprogramma's. Samen met mentorschap voor mensen met veel potentieel, zullen onze capaciteiten groeien en onze toekomstige leiders worden gekoesterd. Een gedeeld leiderschapsdoel en een empowerende leiderschapsstijl, gericht op het laten groeien en belonen van individuen, is essentieel.
training and development
training and development

HKM Academy

De HKM Academy is het platform bij uitstek voor online training. Dit wereldwijde platform stelt onze Sheroes in staat te transformeren tot ware merkambassadeurs. We voegen voortdurend nieuwe inhoud toe aan onze Academy. Laten we eens kijken wat je er kunt vinden!

Modules

Als design-led brand is productkennis een essentieel onderdeel van het leerproces. Daarom lanceren we modules. Dit zijn trainingen van ongeveer 15 - 20 minuten lengte. Er zijn verschillende verplichte en niet-verplichte trainingen die we aanbieden. Voorbeelden van dergelijke verplichte modules zijn onze expertmodules, die zijn ontworpen om uw vaardigheden op een specifiek World Class Service-onderwerp te verdiepen.

Product Learning Bites

Je wilt toch op de hoogte blijven van alle nieuwe producten en collecties die we lanceren? Bekijk dan zeker onze maandelijkse product learning bites! Dit zijn korte interactieve trainingen die slechts 5 minuten van je tijd in beslag nemen. Ze helpen je op de hoogte te blijven van alles wat nieuw is in de winkels, zodat je je Sheroes het beste advies kunt geven.

World-Class-Service Videos

Onze USP is service van wereldklasse en de ongeëvenaarde lingerie-expertise die onze medewerkers leveren. Benieuwd naar meer informatie over World Class Service? Deze leuke video's tonen u ideale omgangsvormen en verbazingwekkende "How-To"-inzichten.

Store Manager Development

Store Managers vinden in de academy een extra gedeelte met de 'Store Manager Development Journey'. We adviseren alle Store Managers om hun Store Manager Development Journey te starten als ze zes maanden bij Hunkemöller hebben gewerkt. Voordat je begint, moet je de timing bespreken met je Regional Manager.

Ontwikkelingsprogramma's en opleiding op de werkplek

Naast online training kun je ook face to face ontwikkeling en trainingsinitiatieven verwachten!
Wij bieden verschillende ontwikkelingsprogramma's aan, zoals het Retail Talent Program en het Talent Development Program, om talent te laten groeien en toekomstige leiders te ontwikkelen. Deze programma's zijn ontworpen om de deelnemers te verrijken in hun huidige rol of voor te bereiden op een mogelijke nieuwe stap in hun carrière.
Daarnaast krijg je training op de werkvloer door een van onze Training Ambassadors (TA's). Ons wereldwijde netwerk van Training Ambassadors (TA's) ondersteunt onze online programma's door het aanbieden van trainingen in de winkel die gericht zijn op en het handhaven van hoge serviceniveaus. We certificeren intern gepassioneerde werknemers om Training Ambassadors te worden om andere winkels te trainen, naast hun dagtaak.
training in store

Mis niet je droombaan!