Beter voor de planeet. Beter voor mensen. Beter samen.

Welkom bij Together Tomorrow, waar al onze activiteiten voor de wereld en elkaar samenkomen. We gaan samen op reis, want alleen dan kunnen we echte en blijvende verandering realiseren. Of het nu gaat om producten, mensen, duurzaamheid of het welzijn van medewerkers, onze ambities zijn hoog. Meer dan ooit zetten we ons in om een positieve impact te hebben, voor de wereld en voor elkaar. Elk jaar publiceren we onze duurzaamheidsprestaties via een jaarverslag.

Ambities& Initiatieven

toekomst

Mensen

toekomst

Planeet

toekomst

Product

Sinds de implementatie van onze duurzaamheidsstrategie in 2015 streven en groeien we ernaar om sociale waarde toe te voegen en onze impact op het milieu te verminderen. Op basis van de Sustainable Development Goals van de VN hebben we drie belangrijke uitdagingen geïdentificeerd: werkplek, milieu en gemeenschap. Wij nemen deze doelstellingen zeer serieus en willen de juiste balans vinden tussen mensen, planeet en ons product.
Medewerkers in onze gehele value-chain moeten zich veilig en gezond voelen, gelijk behandeld worden en zich ontwikkelen en gestimuleerd worden in een omgeving waar diversiteit en gelijkheid heerst.  Wij willen milieubewust handelen. Door efficiënt gebruik te maken van hulpbronnen, grenzen te verleggen en bij te dragen aan positieve effecten op het klimaat en de biodiversiteit, willen wij de beste voorwaarden voor de toekomst creëren. Door nauw samen te werken met onze leveranciers zetten wij ons in om duurzaamheidsuitdagingen op te lossen die zich voordoen binnen onze context en in de landen waar zij produceren.
Tegen 2024 willen we:
 • zorgen voor eerlijke arbeidsomstandigheden van 65.000 werknemers wereldwijd
 • onze milieu-impact met 20% verminderen
 • medewerkers en klanten in staat stellen een gezondere, duurzamere en diervriendelijkere levensstijl te leiden
Om ervoor te zorgen dat we deze doelstellingen bereiken, volgen we 8 commitments:
 • transparantie van de supply chain keten
 • positieve sociale impact
 • diversiteit en gelijkheid
 • welzijn van werknemers
 • verminderen van de milieu-impact
 • duurzame producten en collecties ontwerpen
 • welzijn van werknemers
 • welzijn van dieren
Wij zijn voortdurend bezig met het verbeteren en implementeren van manieren om te garanderen dat onze sociale verantwoordelijkheid in elk aspect van ons bedrijf is geïntegreerd.

Laatste resultaten

In 2020 is er aanzienlijke vooruitgang geboekt. Naast de lancering van Together Tomorrow hebben we nog meer hoogtepunten om trots op te zijn. We hebben de UN Women Empowerment Principles ondertekend en zijn begonnen met het verbeteren van genderdiversiteit en gelijkheid. Verder hebben we in Bangladesh het UNICEF-initiatief Better Business for Children verder geïmplementeerd. 10 % van onze producten zijn gemaakt van duurzamere materialen. Alle plastic shoppers werden vervangen door gerecycleerde polybags.

We zijn op weg om nog meer te bereiken! Doe mee en help ons om de toekomst voor ons allemaal zonniger te maken.

Mis deze kans niet!