We bouwen aan een wereld die echt ontworpen is voor en door onze Shero - leuk, inspirerend, gepassioneerd, in contact en sexy. Ons doel is om het meest persoonlijke, sociale en inspirerende lingeriemerk te zijn. Dit betekent dat we een emotionele band creëren met onze klanten, die op zijn beurt zal leiden tot merkbehoud en -loyaliteit.
Dit doen we onder andere door het leveren van een multisensorische winkelervaring, het creëren van on brand creatieve concepten en materialen, het bouwen van 360 marketing campagnes die gebruik maken van alle relevante touchpoints, het gebruiken van de kracht van social media om Shero's echt te betrekken op verschillende niveaus en door het continu vertalen van consumenten- & markttrends in combinatie met ledendata naar inspirerende & bruikbare inzichten. We streven naar een steeds meer gepersonaliseerde online journey door gebruik te maken van de relevante tools zoals e-mail, sociale kanalen, onze app en website.
Marketing

Alexandra Legro
Global Marketing & Communications Director

"Whatever the channel, we never forget the role of marketing is to build our brand and create profitable sales in equal measure."
Brand Marketing

Influencer & Ambassadors

Ongelooflijk 7,1 miljoen actieve leden, fans en volgers! Ook hebben we nu meer dan 160 merkambassadeurs.
Online Marketing

Digital Shopping

4,9 miljoen app downloads en 64% actieve gebruikers. WOW! We bieden service van wereldklasse via verschillende kanalen. Onze leden kunnen profiteren van diverse voordelen zoals kortingen en gratis bezorging door gebruik te maken van onze eigen Hunkemöller app.

Mis je droomjob niet!