Ben je een student en op zoek naar een bijbaan in de sales? Ben je op de hoogte van wat er gebeurt op het gebied van high fashion, social media en in de winkelstraten terwijl je eigenlijk moet studeren? Wil je je passie voor mode en lingerie delen met onze klanten & je medestudenten? Dan zijn we op zoek naar jou!

World Class Service

Wij bij Hunkemöller zijn geobsedeerd door lingerie en mode. We wijden onze tijd aan het volgen van trends zodat we onze klant de nieuwste looks kunnen bieden. Als je eerder in de mode of retail hebt gewerkt, dan is dat een plus, maar als dat niet het geval is, dan leren we je alles wat je moet weten. We laten je zien hoe je de allerbeste service moet verlenen, zodat onze klanten kunnen genieten van een uitstekende en unieke ervaring.

Be passionate

Je bent zo gepassioneerd over het leveren van de ultieme klantervaring dat zelfs als het rustig is in de winkel, je jezelf nuttig maakt door te verzekeren dat alles er goed uitziet zodat je klaar bent om de volgende klant te adviseren en inspireren. Om in aanmerking te komen voor deze geweldige bijbaan, moet je van nature vriendelijk en nieuwsgierig zijn. Onze tijdelijke verkoopmedewerkers zijn goede luisteraars en gebruiken wat ze horen om te verzekeren dat elke klant tevreden de winkel verlaat. Bij Hunkemöller zijn we gericht op het leveren van goede resultaten dus moet je onze ‘winning mind set’ delen en graag het beste uit jezelf willen halen.

Stel Job Alert in