Hunkemöller presenteert met trots ‘Live it Up!', ons wereldwijde, sociale en interactieve introductieprogramma. ‘Live it Up!' is een internationaal prijswinnend programma dat structuur geeft aan de introductieperiode van nieuwe werknemers. Deze werknemers beginnen hun reis bij Hunkemöller met dit geweldige internationale, online, sociale en interactieve introductieprogramma.

LIVE IT UP!

Maakt het makkelijker voor winkels om nieuwe werknemers in hun team te introduceren en zorgt ervoor dat alle nieuwe werknemers de vaardigheden leren die ze nodig hebben. Met dit geweldige introductieprogramma creëren we nieuwe zelfverzekerde merkambassadeurs die klaar zijn om te knallen in hun nieuwe baan! > Wij vinden dat training leuk en toegankelijk moet zijn dus zijn er tablets in onze winkels aanwezig om onze op video-gebaseerde training tot leven te brengen. Training op het werk bestaat voornamelijk uit leuke en praktische opdrachten en face-to-face contact met de buddy.
Ready to Live it Up!? Meet Hunkemöller's induction program.
Ready to Live it Up!? Meet Hunkemöller's induction program.

VOEL JE WELKOM

Wij geloven dat als een nieuwe werknemer zich deel van het team voelt zij zelfverzekerder is, meer van haar werk houdt en succesvoller is. Daarom wordt elke nieuwe werknemer begeleid door een coach in de winkel: haar buddy. De buddy zorgt ervoor dat de nieuwe werknemer zich welkom voelt, beantwoord vragen en haar op een informele manier introduceert in de cultuur van Hunkemöller.