Tijdens het Brand Event delen de bestuurders van Hunkemöller hun strategieën voor het komende jaar in een inspirerende presentatie. Wat komt eraan? Wat is ons doel? Hoe kunnen we voorop blijven lopen? Ook worden de nieuwe collecties getoond tijdens geweldige modeshows. Deze modeshows worden uitgezonden via een livestream dus de show kan overal ter wereld bekeken worden door modebloggers, onze ambassadeurs en de pers die bovenop alle nieuwe lingerietrends voor komend jaar willen zitten. Leer en beleef wat het komend jaar voor Hunkemöller in petto heeft. Van interactieve presentaties, product sessies en prijsuitreikingen tot persmomenten en verschillende modeshows.

LAAT JE INSPIREREN

Tijdens het Brand Event delen de bestuurders van Hunkemöller hun strategieën voor het komende jaar in een inspirerende presentatie. Wat komt eraan? Wat is ons doel? Hoe kunnen we voorop blijven lopen? Ook worden de nieuwe collecties getoond tijdens geweldige modeshows. Deze modeshows worden uitgezonden via een livestream dus de show kan overal ter wereld bekeken worden door modebloggers, onze ambassadeurs en de pers die bovenop alle nieuwe lingerietrends voor komend jaar willen zitten.
Hunkemöller's most exciting fashion event!
Hunkemöller's most exciting fashion event!

Vier successen

Naast het laten zien wat de toekomst brengt en het bewonderen van de nieuwe collecties is het ook de tijd van het jaar om onze successen en prestaties te vieren. Want wat is immers succes zonder het te vieren? En natuurlijk is er geen betere manier om dit te vieren dan met meer dan 1000 van onze Sheroes!