Opgericht in Amsterdam in 1886 is Hunkemöller uitgeroeid tot een wereldberoemd merk en topwerkgever met winkels en online shops in veel landen. Dit maakt Hunkemöller tot één van de snelst groeiende retailondernemingen ter wereld. Hunkemöller's merkidentiteit wordt bepaald door onze sheroes, die de juiste communicatie en service brengen aan onze klanten.
Hunkemöller is a successful lingerie brand and a top employer

Ons personeelsbeleid

Het succes van onze strategie hangt nauw samen met onze mensen. We willen de beste mensen aantrekken die naar onze waarden leven. We willen teams laten groeien en sterker maken, ons personeel trots maken dat ze voor Hunkemöller werken en ons aanraden als een geweldige plek om te werken. Great people power great brands!
Philip MountfordCEO
Hunkemöller is a successful lingerie brand and a top employer
Hunkemöller is a successful lingerie brand and a top employer
Hunkemöller is a successful lingerie brand and a top employer
Met oorspronkelijk slechts één winkel is Hunkemöller nu uitgegroeid tot een internationaal omnichannel lingeriemerk, een bekende naam in 24 landen en de onbetwiste marktleider in de lingerieindustrie in Noord-Europa. In Duitsland zijn we de grootste gespecialiseerde keten en we ervaren ook een continue groei in Oostenrijk, Denemarken, Spanje, Frankrijk en Zweden. Ook heeft Hunkemöller veel prijzen binnen deze industrie mogen ontvangen.
Bijvoorbeeld de Retail Award voor het beste lingeriemerk in Nederland, België, Duitsland, Spanje en Frankrijk. Hunkemöller’s missie is een levenslange loyaliteit van klanten. Kijkend naar de toekomst streven we naar een sterke groei, zowel fysiek als digitaal. Daarom zijn we van plan om ons omnichannelaanbod te vergroten en tegelijkertijd meer inspirerende winkels te openen.
#passionate
Dit is ons hart. We hebben passie voor lingerie en World Class Service.
#inspiring
Dit is onze handelswijze, we zijn creatief en denken 'out of the box'.
#intouch
Dit is onze kracht, we luisteren en verbinden.
#fun
Dit is onze houding. We houden van ons werk en dat kun je zien
#sexy
Dit is onze houding. We zijn zelfverzekerd en trots op ons merk

Word een deel van topwerkgever Hunkemöller.

Wij hechten veel belang aan onze werknemers en bereiden hen zo goed mogelijk voor op hun carrière bij Hunkemöller. Als topwerkgever bieden we onze werknemers de mogelijkheid om doorlopend trainingen te volgen via ons online leerplatform! Dit is een van de elementen die hebben meegedragen aan het winnen van de prijs “Top Employers' in zowel 2018 als 2019 in Nederland. Dit certificaat beloond goede werkgevers. Met deze prijs zijn we een van de 15 retailers in de wereld die deze prijs hebben mogen ontvangen. Uiteraard zijn we hier ongelofelijk trots op en doen we ons best om dit certificaat te behouden.
Hunkemöller is a successful lingerie brand and a top employer